Auteur Topic: Project [ XK-53-YZ] Grijze Polo coupe 2 1989 "Polo mobiel"  (gelezen 92 keer)

Offline Aron Faro

  • Register lid 2017
  • Non-Register lid
  • Berichten: 225
  • Geslacht: Man
  • Aron Faro
Project [ XK-53-YZ] Grijze Polo coupe 2 1989 "Polo mobiel"
« Gepost op: di, 24 dec 2019, 00:57:47 »
Jaaaaa! Ik heb eindelijk de rechten om een project topic aan te maken! Hier ga ik proberen zoveel mogelijk te updaten over mijn Grijze Polo coupe uit 1989.

De polo is sinds eind januari 2018 in mijn bezit en heeft al veel toevoegingen upgrades en aanpassingen gekregen.

de auto is verlaagd met een TA Technix 60 40mm verlagingd set en ligt er een ABD nokkenas in en een Green air filter. Met de standaard uitlaat zorgt dit voor een heerlijk zwaar maar stil geluid. Er ligt een gruppe a spruitstuk klaar maar vooralsnog spaar ik voor de rest en geniet ik van dit geluid.

Ik heb een simpel geluid systeem ingebouwd met 2 tweeters voor welke in de buitenste schroeven van de  dashboard aanbouwdelen zijn bevestigd, geeft leuk geluid van voor en zie je nagenoeg niets van. En in de hoedennplank 2 speakers en 2 kleine woofers.

Ondertussen zit er een middenconsole in, een handschoenbakje met klepje en een gt tellerframe.  2 zwarte 2f stoelen welke heeel goed vast houden en zwarte deurpanelen rondom. Ook zit er een gt stuur in. Er is een booskijker gemonteerd en samen met de verstralers zorgt dit voor een mooi boos kijkende polo.

Foto's volgen.

Ook de nodige gebreken gehad met deze auto. Veel door mijn eigen schuld, dit is mijn eerste auto en ik probeer er gaandeweg van te leren. 2 koppakkingen en wat distrubutie riemen verder....... rijd de auto heerlijk  :)

Plannen zijn de auto rijdend houden. En verder upgraden.
Vanwege het feit dat ik vanaf januari 40 uur werk ga ik wel opzoek naar een ander wagentje waar ik mijn woon werk verkeer mee kan rijden. De polo word een avond-en-weekend auto!

Dit is allemaalvanaf de telefoon dus ik maak en upload binnekort even wat foto's  :)

Aron
And still rolling with the times. (89' coupe NZ)