Auteur Topic: Registratieovereenkomst  (gelezen 5035 keer)

Offline Jaap

  • L86C-0004 "niet kabouter"
  • Administrator
  • Non-Register lid
  • Berichten: 10.023
  • Geslacht: Man
  • Jaap Peters
    • www.steilheck.nl
Registratieovereenkomst
« Gepost op: zo, 21 feb 2010, 11:21:14 »
Het bezoeken en posten op polo86c.nl is aan enkele regels gebonden. Indien je deze regels overtreedt zul je hier duidelijk op aangesproken worden en zal je eventueel de toegang tot het forum ontnomen worden. Lees daarom volgende punten zorgvuldig door..


Beste polo86c.nl-gebruiker,

Door deel te nemen aan dit forum, verklaar je akkoord te gaan met onderstaande forumregels. Deze forumregels zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde worden aangepast.


1. Berichten
1. Berichten moeten geplaatst worden in de daarvoor bedoelde fora. Iedere gebruiker wordt geacht de forum-omschrijving te lezen voordat hij of zij een bericht plaatst.

2. Gebruikers dienen hun berichten zo te formuleren dat deze respectvol zijn ten aanzien van de andere gebruikers. Beledigingen zijn niet toegestaan.

3. Het plaatsen van zaken die niet zijn toegestaan; (illegale software, aanstootgevende of racistische teksten, illegale links, plaatjes etc. wordt niet getolereerd.)

4. Gebruikers worden geacht normaal geschreven teksten te plaatsen in hun bericht of onderwerp. Hieronder wordt verstaan dat een gebruiker geen berichten plaatst met alleen maar grote getallen, hoofdletters, alleen maar extreem grote of extreem kleine tekst of berichten volledig in hoofdletters. Voor MSN of SMS-taal gebruik je liever MSN of je GSM :)

5. Het is op polo86c.nl niet toegestaan om reclame te maken zonder dit te overleggen met de beheerders.

6. polo86c.nl is een site over de de Polo, Audi 50 en Derby. De berichten dienen hier dan ook aan gerelateerd te zijn m.u.v. het off-topic-forum in het leden gedeelte.

7. De beheerders behouden zich het recht voor om berichten en onderwerpen zonder melding aan de gebruiker te verwijderen of te bewerken. Berichten die niet voldoen aan bovenstaande regels worden naar eigen inzicht verwijderd. Het bepalen of iets valt onder deze categorie wordt bepaald door de beheerders en niet door de gebruiker. Voor zover mogelijk worden aanpassingen in berichten voorzien van een korte vermelding.


2. PM-systeem (persoonlijke berichten) en besloten leden-sectie

1. De regels voor berichten gelden ook voor het gebruik van het pm-berichten systeem en het besloten gedeelte;

2. Het besloten leden gedeelte, noch het persoonlijke berichten systeem is versleuteld en zal verre van waterdicht zijn; absolute privacy kan niet worden gewaarborgd. Verstuur dus geen écht gevoelige informatie zoals creditcard gegevens via het systeem.


3. Onderschrift / Handtekening

1. Onderschriften dienen qua omvang beperkt te blijven. Het is niet toegestaan banners in het onderschrift te plaatsen.

2. Teksten in onderschriften moeten voldoen aan dezelfde regels als de berichtteksten (1.c/d/e).

3. Links zijn toegestaan mits deze geen commerciële, of aanstootgevende sites vertegenwoordigen.


4. Avatars

1. De avatar mag niet groter zijn dan 128x64 pixels

2. De avatar mag geen irriterende animatie bevatten

3. De avatar mag niet groter zijn dan 256kb


5. Account / Profiel

1. Een account op polo86c.nl is persoonsgebonden en mag niet uitgeleend of gebruikt worden door een andere gebruiker dan de oorspronkelijke aanvrager.

2. Op dit forum wordt het op prijs gesteld dat je jouw volledige naam vermeld bij je profiel.
( Profiel->Forumprofielinformatie-> persoonlijke tekst )Na het houden van een poll, is besloten dat
 bij een lidmaatschap van ná 1 Jan 2007 de volledige naam standaard toegevoegd zal worden.
Voor leden geregistreerd als lid van het Register vóór deze datum is dit optioneel.

3. Een account wordt herkend aan een uniek nummer en gebruikersnaam. Een gebruiker kan zijn gebruikersnaam niet laten veranderen, tenzij hier gegronde redenen voor zijn.

4. Gebruik van meerdere accounts door één persoon is niet toegestaan. Het laatst geactiveerde account zal worden verwijderd.

5. De beheerders hebben het recht om een inactief account dat tenminste 6 maanden niet is gebruikt zonder notificatie te verwijderen.


6. Verantwoording en aansprakelijkheid

1. Het register is van en voor de leden. Het bestuur draagt nadrukkelijk geen enkele verantwoordelijkheid voor het gedrag van de leden, het register, data, of welke uiting of gebeurtenis dan ook.

2. Het bestuur stelt zich niet aansprakelijk voor het gedrag van de leden, het register, data, of welke uiting of gebeurtenis dan ook.

3. Het 'leden' systeem is op verzoek van de bezoekers ingevoerd waarbij op basis van een vooraf vast gestelde vrijwillige bijdrage (donatie) een kleine scheiding bestaat tussen reguliere bezoekers en gebruikers welke de financiele lasten verlagen van 'Het register'. Als beloning voor de donatie kan een 'lid' bij enkele zaken genieten van een voorkeursbehandeling. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan donaties, nog wordt op enig tijdstip restitutie verleend.

4. Donaties zullen worden aangewend om de financiele lasten welke door het bestuur worden gedragen te verlichten. Er kan op geen enkele wijze inzage worden ge-eist in de besteding van de gelden. Een donatie dient altijd op vrijwillige basis te geschieden; het inzage geven in de besteding van deze gelden zal daarom enkel op vrijwillige basis worden vrijgegeven.

5. Eenmaal geplaatste berichten kunnen tot in eeuwigheid der eeuwen blijven bestaan. Het achteraf verwijderen van berichten, beeldmateriaal of welke vorm van 'posten' dan ook, is niet wenselijk. De gebruiker is en blijft verantwoordelijk voor de uitspraken en berichten welke op het forum worden geplaatst.


In alle gevallen waarin bovenstaande regels niet voorzien, beslissen de beheerders.

Je account zal worden geactiveerd, na het aanklikken of bezoeken van een link welke je per e-mail zult ontvangen. Je kan vervolgens je gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken om in te loggen.

-- Met vriendelijke groet, 'het bestuur'

« Laatst bewerkt op: zo, 21 feb 2010, 11:28:34 door Jaap »
Mijn wagenpark Fix what ain't broken